Stupovi

Zaštitni stupovi

ZAŠTITNI STUPOVI – sa betonskom sidrenom vezom
Idealna primjena u raznim okruženjima gdje je potrebna zaštita od frekventnog prolaska vozila, a posebno teških prijevoznih sredstava ili sredstava za prijenos robe i materijala. Ugrađena žuta reflektirajuča traka garantira odličnu vidljivost u nočnim satima ili mračnim uvjetima.

ZAŠTITNI STUP – SBS
Posebni cjevasti oblik omogučava odličnu reakciju na dinamiku udaraca. Inovativni sistem SBS, posebno patentiran, umanjuje sile koje utjeću na eventualna oštečenja u podu gdje je stup pričvršćen, što garantira dugi vijek trajanja. Dno stupa sadrži posebnu zaštitnu brtvu, a posebna antišok airbag kapa koja pokriva stup izrađena je bez oštrih rubova. Testovi su pokazali da unutrašnjost stupa nakon duže upotrebe ne sadrži nikakve nečistoće ili kontaminacije koje bi mogle proizaći iz okruženja u kojem se koristi. Stup je izrađen od ETRAX tehničkog polimera sa specijalnim sistemom za pričvršćivanje. Ugrađena žuta reflektirajuča traka garantira odličnu vidljivost u nočnim satima ili mračnim uvjetima, a na zahtjev može biti ugrađeno led svjetlo koje je vidljivo u rasponu 360°.

Zatražite ponudu

Slanjem ove poruke suglasan sam da se moji osobni podaci koriste za obradu mog upita te da se s njima postupa u skladu sa propisima o zaštiti osobnih podataka.