Polični regali

Polični regali

Paketi, kutije, sanduci, viseći odjevni predmeti, komadni materijali i proizvodi, sve su to utovarne jedinice za aktivnosti kod ručnog komisioniranja.

Naša rješenja optimiziraju vaše dnevne aktivnosti, a Dalmine LS police za ručno komisioniranje imaju širok raspon dodataka koji vam omogućuju da napravite najprikladnije rješenje za skladištenje na temelju vaših potreba.

Pregrade, ladice i razdjelnici raznih vrsta samo su neki od dostupnih dodataka.

Zahvaljujući svojoj fleksibilnosti, lagane police za ručno komisioniranje mogu se integrirati s naprednim sustavima komisioniranja, kao što je pick to light, i drugim rješenjima za skladištenje, kao i implementirati sa sustavima za praćenje i upravljanje zalihama (barkod i RFID).

Dostižući visinu od nekoliko metara, police za komisioniranje koje proizvodi Dalmine LS karakterizira velika fleksibilnost: visina, kapacitet i konfiguracija strukture dimenzioniraju se prema individualnim potrebama kupca i rješenju za rukovanje materijalom.

Hobi regali

Pocinčani hobi/kućni program LEO, koji se sastoji od regala s policama prikladnim za mala opterećenja u kućnoj ili profesionalnoj uporabi.

Stupovi regala s inovativnim dizajnom osigurava visoku krutost proizvoda, dostižući kapacitete do 60 kg po polici, a sastavlja se jednostavno u nekoliko minuta!

Dimenzija: 1800x1000x400mm

 

Nudimo Vam po dogovoru dostavu, te mogućnost montaže regala!

Kontaktirajte nas bez ustručavanja, pronaći ćemo naj idealnije rješenje za Vaše skladište po najpovoljnijim cijenama!

LEO 1

Zatražite ponudu


    Slanjem ove poruke suglasan sam da se moji osobni podaci koriste za obradu mog upita te da se s njima postupa u skladu sa propisima o zaštiti osobnih podataka.


    Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni smo prihvatiti kolačiće u skladu s našim pravilima o kolačićima.