Rješenja po mjeri

Rješenja po mjeri

U mogućnosti smo ponuditi odlična rješenja po mjeri, za skladištenje robe koja se radi svojih dimenzija ne mogu koristiti u standardnim izvedbama regala.

U dogovoru s korisnikom projektira se najbolje rješenje prilagođeno samoj robi.

Regali za auto gume

Učinkovito skladištenje guma znači optimizaciju i maksimalno korištenje vašeg skladišnog prostora. Vertikalno skladištenje na regalima za gume najbolje je rješenje za skladištenje ljetnih i zimskih guma. Zahvaljujući sustavu potpore, guma se neće deformirati tijekom vremena, izbjegavajući propadanje gume. Ovi sustavi za skladištenje guma idealni su za manje garaže ali za velike centre za prodaju ili skladištenje guma.

  • Jednostavna, brza montaža
  • Fleksibilna modifikacija polja i željene visine
  • Obostrani unos guma
  • Pocinčani materijali, za dugoročnu trajnost regala

FormDal police za zrenje sira

FormDal su modularne, pocinčane police, najnovije generacije, koje omogućuju veliku fleksibilnost u transportu, montaži i implementaciji proizvoda.
Nosači montirani u aksijalnom položaju na stupove omogućuju postizanje centriranog opterećenja na vertikali stupa i stoga bolju raspodjelu opterećenja na cijelu konstrukciju.

Mlaznice za prozračivanje, umetnute u stupove FormDal, izrađene su od plastike za upotrebu kod skladištenja hrane, a prisutne su na svakoj etaži, kako bi pogodovale homogenom protoku zraka pri kontroliranoj temperaturi i vlažnosti u cijelom skladištu.
Korištenje cjevastih profila za okomito ukrućenje omogućuje smanjenje veličine regala u korist više prostora za središnji hodnik.
Korištenje pocinčanog čelika unutar proizvodnog lanca uz nisku potrošnju energije daje proizvodu značajke trajnosti, higijene i veće ekološke održivosti.

Police za vješanje odjeće

Police za odjeću odgovor su na potrebe modnog svijeta, gdje je potrebno da se proizvodi premještaju brzo i učinkovito, poštujući njihove konzervatorske karakteristike.

Ovo rješenje omogućuje konfiguraciju polica za vješanje odjeće na tradicionalan način ili s posebnim kolicima na tračnicama.
Tradicionalno skladištenje viseće odjeće uključuje hodnike na policama u kojima se operateri kreću okomitim komisionarima ili na povišenim stazama kako bi dovršili komisioniranje ili odlaganje.

Sustav kolica, s druge strane, predviđa posebne tračnice pomoću kojih se pomiče obješena odjeća.
Ovaj sustav se obično koristi za ručni ili automatski rad, kada je kretanje motorizirano.

Etažna skladišta

Etažni regali, idealan su sustav za umnožavanje površine, koristeći različite razine kao radni prostor.

Prilazi, stepenice, parapeti i vrata raspoređeni su na funkcionalan način za kretanje operatera i robe, osiguravajući im visoke standarde sigurnosti.
Osim toga, međukatne police mogu biti temelj na koji se oslanja regal na više razina.

Stupovi i grede koje proizvodi Dalmine LS podržavaju velike kapacitete i omogućuju integraciju različitih tehnoloških sustava.
Podovi, s druge strane, na temelju sredstava za rukovanje, mogu se izvesti s metalnim rešetkama, drvetom, valovitim pločama i drvetom itd.

Mogućnost prilagodbe konstrukcije prema logističkim potrebama kupca čini etažne regale iznimno modularnim rješenjem.

Zatražite ponudu


    Slanjem ove poruke suglasan sam da se moji osobni podaci koriste za obradu mog upita te da se s njima postupa u skladu sa propisima o zaštiti osobnih podataka.


    Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni smo prihvatiti kolačiće u skladu s našim pravilima o kolačićima.