Drive-in regali

Drive-in regali

Drive-in regali su idealni za skladištenje homogenih proizvoda po akumulacijskom principu, tako da omogućuju maksimalnu iskoristivost raspoloživog prostora i po površini i po visini. Ovaj sustav omogućuje skladištenje brojnih paleta sličnog proizvoda u jednom ili više drive-in tunela.
Drive-in regalni sustav često se koristi u hladnjačama koje zahtijevaju maksimalno iskorištenje prostora za skladištenje proizvoda na kontroliranoj temperaturi okoline.

Prednosti:
• Visoka razina optimizacije prostora
• Idealno za skladištenje brojnih paleta s istim tipom proizvoda
• Uklanjanje prolaza između regala
• Upotrebom sredstava za automatsko navođenje kao što su AGV (Automatsko vođeno vozilo) ili LGV (Laserski vođena vozila) viličari.
• Posebno se koristi za skladištenje sezonske robe

Drive-in regali mogu se konfigurirati u LiFo načinu rada, kada je komisioniranje samo s jedne strane, ili FiFo (također nazvano drive-through) kada je komisioniranje s obje strane.

NOVI REGALI

Naša tvrtka Lager Win, generalni je zastupnik i distributer, jednog od vodećih proizvođača regalnih sustava DALMINE LOGISTIC SOLUTION, koja ima više od 70 godina iskustva u ovom segmentu poslovanja.

Tvrtka DALMINE vodeći je protagonista u evoluciji tržišta, pozicionirajući se kao lider u inovacijama rješenja za skladištenje i rukovanje robom, a nudi rješenja za skladištenje i komisioniranje jedinica bilo koje veličine i težine, uza sve to i samonosive strukture za automatske sustave.

RABLJENI REGALI

Osim novih regala, vodeći smo dobavljač i distributer rabljenog regalnog programa.

Nudimo široku paletu rabljenih regala raznih su proizvođača, nosivosti i dimenzija, a za sve izdajemo odgovarajuće tablice nosivosti i A-test, sukladno normi HRN EN 15635.

Regali su u odličnom stanju, a imamo ih u znatnim količinama u našim skladištima u Hrvatskoj i Italiji. Regali su spremni za isporuku u relativnom kratkom roku.

Našu ponudu RABLJENOG PROGRAMA možete vidjeti klikom na gumb RABLJENI PROGRAM
ili slanjem upita preko upitnika ZATRAŽITE PONUDU

Zatražite ponudu


    Slanjem ove poruke suglasan sam da se moji osobni podaci koriste za obradu mog upita te da se s njima postupa u skladu sa propisima o zaštiti osobnih podataka.


    Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni smo prihvatiti kolačiće u skladu s našim pravilima o kolačićima.