Paletni regali

Paletni regali

Paletni regali, unatoč rastućoj difuziji tehnologija rukovanja materijalom, ostaju najrašireniji sustav skladištenja paletizirane robe svih veličina i težina.

Paletni regali predstavljaju najučinkovitije univerzalno rješenje za izravan pristup svakoj pojedinačnoj paleti, upravljajući velikim brojem referenci.

To osigurava visoku razinu selektivnosti. Najčešća konfiguracija je skladištenje na više mjesta s 2-3-4 palete po polju, prilagođavanjem širine prolaza.

Metalni paletni regal pogodan je i za skladištenje teških i voluminoznih tereta te omogućuje istovremeni rad više rukovatelja. Fleksibilnost i relativno niski troškovi ulaganja učinili su ovaj sustav ključnim za skladištenje i rukovanje.

Novi regali

Naša tvrtka Lager Win, generalni je zastupnik i distributer, jednog od vodećih proizvođača regalnih sustava DALMINE LOGISTIC SOLUTION, koja ima više od 70 godina iskustva u ovom segmentu poslovanja.


Tvrtka DALMINE vodeći je protagonista u evoluciji tržišta, pozicionirajući se kao lider u inovacijama rješenja za skladištenje i rukovanje robom, a nudi rješenja za skladištenje i komisioniranje jedinica bilo koje veličine i težine, uza sve to i samonosive strukture za automatske sustave.

Rabljeni regali

Osim novih regala, vodeći smo dobavljač i distributer rabljenog regalnog programa.

Nudimo široku paletu rabljenih regala raznih proizvođača, nosivosti i dimenzija, a za sve izdajemo odgovarajuće tablice nosivosti i A-test, sukladno normi HRN EN 15635.

Regali su u odličnom stanju, a imamo ih u znatnim količinama u našim skladištima u Hrvatskoj i Italiji. Regali su spremni za isporuku u relativnom kratkom roku.

Našu ponudu RABLJENOG PROGRAMA možete vidjeti klikom na gumb RABLJENI PROGRAM
ili slanjem upita preko upitnika ZATRAŽITE PONUDU

Za oba programa, radilo se o novim ili rabljenim regalima, možemo vam, po dogovoru organizirati dostavu, te mogućnost montaže ključ u ruke!

Kontaktirajte nas bez ustručavanja, pronaći ćemo vam naj idealnije rješenje po najpovoljnijim cijenama!

Zatražite ponudu


    Slanjem ove poruke suglasan sam da se moji osobni podaci koriste za obradu mog upita te da se s njima postupa u skladu sa propisima o zaštiti osobnih podataka.


    Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni smo prihvatiti kolačiće u skladu s našim pravilima o kolačićima.