O nama

Lager Win d.o.o.

Vodeći smo Hrvatski pružatelj usluga i proizvoda vezanih uz sigurnost u regalnim skladištima

Naša tvrtka Lager Win d.o.o. regionalni je lider u distribuciji rabljenih regalnih sustava sa A-testovima, sa preko 500 zadovoljnih direktnih kupaca ili posrednika koji kupuju i distribuiraju naš program.

Vodeći smo Hrvatski pružatelj usluge “Obvezne godišnje inspekcije skladišnih regala”, gdje naši certificirani inspektori, svojim znanjem i iskustvom, mogu pronaći i ponuditi niz kvalitetnih rješenja za otklanjanje nedostataka ili poboljšavanja radnog okruženja u regalnim skladištima. Posjedujemo znanja i certifikate koja smo kroz školovanje i praksu uspješno odradili u Njemačkoj, a naše usluge i proizvode koriste tvrtke i iz drugih zemalja EU.

Jedini A-testiramo i izrađujemo tablice nosivosti za regalne sustave nepoznatog podrijetla ili proizvođača, te nakon svake montaže vaših regala koje ste nabavili, a distributer vam nije izdao zakonom propisane A-teste i tablice!

U našoj ponudi možete također pronaći specijalne proizvode za pasivnu zaštitu izrađene od posebnih polimera otpornih na udarce za sigurnost u regalnim i industrijskim skladištima.

Lager Win d.o.o. prvenstveno je osnovan da na hrvatskom tržištu popuni prazninu u pružanju specijaliziranih stručnih usluga u domeni kontrole, prodaje i zaštite skladišne logistike, regalnih sustava i skladištenja roba.

Od početka našeg poslovanja isključivo smo se fokusirali da našim klijentima, prema tržišnim trendovima, pomognemo na uštedi prilikom nabave regalnih sustava, te da uz naše usluge i proizvode mogu stvarati učinkovitu, ali i sigurniju radnu okolinu, kako bi u što većoj mjeri unaprijedili i ostvarivali svoje poslovne ciljeve.

Svaka naša usluga, proizvod ili rješenje koje nudimo isključivo su u cilju da naši klijenti poboljšaju svoje poslovne standarde, smanje troškove i povećaju produktivnost. Ulaganjem u naše proizvode, te usluge koje pružamo, naše je postojeće klijente stavilo uz bok vodećih svjetskih tvrtki koje ih koriste već duži niz godina.

Fokusirani smo na to da stalno pomičemo naše granice i u vlastitoj obuci, te dovođenju najnovijih svjetskih trendova replika tag heuer na hrvatsko tržište, kako bi stvaranjem novih kvalifikacija mogli pružiti znanje svima onima koji rade u skladišnom okruženju.

Cilj nam je pružiti maksimalno stručnu uslugu, kako bi Vi kao naš klijent bili zadovoljni. Slobodno nam se obratite ukoliko imate bilo kakvih pitanja, na koja ćemo Vam rado odgovoriti!

Mi ne prodajemo samo uslugu, mi vam dajemo konkretna rješenja !

Lager Win d.o.o.
Uprava društva: Erwin Katarincic

 

SJEDIŠTE:
V. Kolara 11 b
10430 Samobor
Croatia

 

OIB: 99550435050
EU VAT: HR99550435050

 

SKLADIŠTE / WAREHOUSE:
Industrijska zona KONČAR
Bobovica 9
10430 Samobor
Croatia
Radno vrijeme: 08 – 14 h

 

tel: +385 91 32 32 32 7
www.lagerwin.eu
www.skladisniregali.eu

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni smo prihvatiti kolačiće u skladu s našim pravilima o kolačićima.