O nama

Lager Win d.o.o.

Vodeći smo Hrvatski pružatelj usluga i proizvoda vezanih uz sigurnost u regalnim skladištima

Lager Win d.o.o. prvenstveno je osnovan da na hrvatskom tržištu popuni prazninu u pružanju specijaliziranih stručnih usluga u domeni skladišne logistike, regalnih sustava i skladištenja roba.

Jedina smo nepristrana tvrtka u hrvatskoj koja se isključivo bavi kontrolom skladišnih regala i ponudom kvalitetnih riješenja za otklanjanje nedostataka ili poboljšavanja radnog okruženja u regalnim skladištima.

Od početka našeg poslovanja isključivo smo se fokusirali da našim klijentima, prema najnovijim trendovima zakonodavstva vezanim uz zaštitu na radu, pomognemo stvarati sigurniju radnu okolinu, kako bi i na toj domeni unaprijedili svoje poslovne ciljeve.

Svaka naša usluga, proizvod ili riješenje koje nudimo isključivo su u cilju da naši klijenti poboljšaju svoje poslovne standarde, smanje troškove i povečaju produktivnost.

Ulaganje u usluge koje pružamo, naše je postojeće klijente stavilo uz bok vodećih svijetskih tvrtki koje ih koriste već duži niz godina.

Fokusirani smo na to da stalno pomičemo naše granice i u vlastitoj obuci, te dovođenju najnovijih svjetskih trendova na hrvatsko tržište, kako bi stvaranjem novih kvalifikacija mogli pružiti znanje svima onima koji rade u skladišnom okruženju.

Proizvodi koje nudimo trenutno su sam vrh svjetske kvalitete, jedinstveni za prevenciju oštećenja na regalnim sustavima, za zaštitu osoba i roba koje se skladište.

Posjedujemo znanja i certifikate koja smo kroz školovanje i praksu uspješno odradili u Njemačkoj, a naše usluge i proizvode koriste tvrtke i iz drugih zemanja EU.

Cilj nam je pružiti maksimalno stručnu uslugu, kako bi Vi kao naš klijent bili zadovoljni. Slobodno nam se obratite ukoliko imate bilo kakvih pitanja, na koja ćemo Vam rado odgovoriti!

Mi ne prodajemo samo uslugu, mi vam dajemo konkretna riješenja !

Unaprijed zahvalan,
Erwin Katarincić
spec. zaštite na radu
insp. za skladišne regale