DISPENSERI / APLIKATORI za dezinfekcijska sredstva.

DISPENSERI / APLIKATORI za dezinfekcijska sredstva.

Kao odgovor na nove specifične higijenske uvijete, koje ova Covid-19 hitna je situacija nametnula svima nama Go Systems dizajnirao je dispenser za dezinfekciju ruku posebno prikladan za industrijske prostore, te sredinama s velikom frekvencijom ljudi. GoDispenser je projektiran tako da se lako i brzo instalira na profile rukohvata naših zaštitnih ograda u cilju stvaranja obavezne staze kroz koje će se osoblju ili korisnicima omogućuju pristup radnim ili trgovačkim područjima, tek nakon ispravne dezinfekcije ruku sredstvima za dezinfekciju ruku ili hidroalkoholne otopine dezinficijenasa raznih vrsta, te ponoviti operaciju ako je potrebno čak i više puta. Struktura i komponente dispensera dizajnirani su za čestu upotrebu u industrijskim i visokofrekventnim okruženjima. Korišteni materijali su netoksični i u potpunosti zadovoljavaju sve sanitarne norme. Originalnog su i ugodnog izgleda, robusni, te nisu podložni na habanje kao tradicionalni automatski dozatori, mogu se koristiti i s raznim vrstama standardnih nebulizatora koji su lako dostupne na vašem tržištu, te u svakodnevnoj uporabi po potrebi ih zamijeniti.

1. GoDispenser

3. GoDispenser Tower

2. GoDispenser PLUS

4. Safety totem

Zatražite ponudu


    Slanjem ove poruke suglasan sam da se moji osobni podaci koriste za obradu mog upita te da se s njima postupa u skladu sa propisima o zaštiti osobnih podataka.

    Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni smo prihvatiti kolačiće u skladu s našim pravilima o kolačićima.