Automatska skladišta

Automatska skladišta

Automatski paletni regal ili skladište, je potpuno automatizirani sustav koji omogućuje optimizaciju vremena rukovanja i kontinuitet logističkih procesa. Zapravo, s automatskim skladištima za palete imate uvid u raspoloživost uskladištene robe i kontinuirani teret temeljen na algoritmu automatizacije.

Uz ovu vrstu automatskih regala, moguće je optimizirati skladišni prostor, organizirajući protok velikog broja različitih tereta. Zapravo, regali se mogu konfigurirati s različitim dubinama kako bi se postigla željena izvedba na temelju individualnih potreba!

Prednosti:
• Optimizacija vremena i prostora
• Kontinuitet logističkih procesa
• Automatizirano komisioniranje
• Mogućnost skladištenja paleta ili posebnih jedinica
• Mogućnost komisioniranja na palete

U mogućnosti smo vam ponuditi regalnu konstrukciju za automatska skladišta.

Za sva pitanja vezano uz projekt, strukturu skladišta i ponudu slobodno nam se obratite, svakako vam možemo ponuditi prihvatljivo rješenje!

Zatražite ponudu


    Slanjem ove poruke suglasan sam da se moji osobni podaci koriste za obradu mog upita te da se s njima postupa u skladu sa propisima o zaštiti osobnih podataka.

    Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni smo prihvatiti kolačiće u skladu s našim pravilima o kolačićima.