Trgovina

GRIN 90

100,00 kn400,00 kn

  • Jednostruke zaštitne ograde za modularne i kontinuirane instalacije
  • Veze između modula su robusne, kompaktne i jednostavne za ugradnju, prilagođavajući duljinu pregrade specifičnim potrebama svakog kupca
  • Idealno za slab promet
  • Pribor za pričvršćivanje uključen.
Očisti

Industrijske zaštitne ograde su REFLEX profili otporni na udarce posebno dizajnirani za zaštitu zidova od lakih i teških kamiona i viličara.

Naši su sigurnosni profili dizajnirani prema inovativnom tehničkom dizajnu koji jamči veliku ravnu udarnu površinu, brzu i jednostavnu ugradnju i podršku u proizvodnji prilagođenih rješenja i duljina.

Boja REFLEX materijala koji MPM koristi za izradu svojih ekskluzivnih zaštitnih ograda posebno je dizajnirana da zajamči visoku vidljivost u radnom okruženju, povećavajući tako pažnju rukovatelja strojevima i učinkovito usmjeravajući kamione, sprječavajući udare.

Također jamči otpornost na razne vrste udara i lakoću čišćenja tijekom vremena.

MPM tim pomoći će vam u različitim fazama dizajniranja i odabira najprikladnijeg rješenja zaštite za vaše potrebe. Pribor za pričvršćivanje uključen.

 

Naša tvrtka Lager Win d.o.o. je regionalni lider u distribuciji rabljenog regalnog programa
sa preko 500 zadovoljnih direktnih kupaca ili posrednika koji kupuju i distribuiraju naš program

Odaberite mjere

1500 mm, GRINCO, GRINT

SKU: N/A Kategorija:

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni smo prihvatiti kolačiće u skladu s našim pravilima o kolačićima.