Trgovina

GRD 90

650,00 kn

  • Zaštitni stup za promet lakih ručnih kamiona
  • Kompaktan dizajn koji štedi prostor
  • Zahvaljujući ravnoj strani možete stup postaviti blizu konstrukcija koje će biti zaštićene, ostavljajući više prostora za kamione, viličare i materijale
  • Pribor za pričvršćivanje uključen
  • Brza i jednostavna instalacija.
  • Rokovi isporuke ako nije na stanju cca. 15-25 radnih dana.
  • U cijenu uračunat PDV, fco naše skladište Samobor.

Stupovi otporni na udarce su REFLEX profili namijenjeni zaštiti vrata ili izbočenih kutova od slučajnih udara viličarima i drugim pokretnim vozilima.

Naše su zaštite izrađene prema inovativnom tehničkom dizajnu koji kombinira brzinu i jednostavnost u fazi ugradnje i jamči široko područje udara.

REFLEX materijal pažljivo je odabran, proučen i testiran od strane našeg odjela za istraživanje i razvoj i vanjskih tijela kako bi se postigli parametri izvrsnosti koji ga razlikuju od ostalih plastičnih masa, nudeći visoku vidljivost na radnom mjestu, maksimalnu otpornost na različite vrste udara, mali otisak, trajnost i jednostavnost čišćenja.

Stupovi otporni na udarce MPM koriste se u logističkim i proizvodnim područjima, u blizini industrijskih vrata, nadzemnih vrata, hladnjača, utovarnih vrata i protupožarnih vrata.

Naš tim može vam pomoći odabrati pravo sigurnosno rješenje za vaše poslovne potrebe. Pribor za pričvršćivanje uključen.

 

Naša tvrtka Lager Win d.o.o. je regionalni lider u distribuciji rabljenog regalnog programa
sa preko 500 zadovoljnih direktnih kupaca ili posrednika koji kupuju i distribuiraju naš program

Odaberite mjere

250 mm

Kategorija:

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni smo prihvatiti kolačiće u skladu s našim pravilima o kolačićima.