Trgovina

GRD 200

3.200,00 kn3.893,75 kn

  • Zaštitni stup za opterećenja gustog prometa
  • Osmerokutni vanjski dizajn za otpor udarcima iz svih smjerova
  • Unutarnja struktura potpuno je nova: čvrsta metalna ploča prekrivena s 4 unutarnja amortizera dizajnirana da jamče visoku apsorpciju udara
  • Uključeni dodaci za učvršćivanje i jastučić amortizera.
  • Rokovi isporuke ako nije na stanju cca. 15-25 radnih dana.
  • U cijenu uračunat PDV, fco naše skladište Samobor.

 

Očisti

Stupovi otporni na udarce su REFLEX profili namijenjeni zaštiti vrata ili izbočenih kutova od slučajnih udara viličarima i drugim pokretnim vozilima.

Naše su zaštite izrađene prema inovativnom tehničkom dizajnu koji kombinira brzinu i jednostavnost u fazi ugradnje i jamči široko područje udara.

REFLEX materijal pažljivo je odabran, proučen i testiran od strane našeg odjela za istraživanje i razvoj i vanjskih tijela kako bi se postigli parametri izvrsnosti koji ga razlikuju od ostalih plastičnih masa, nudeći visoku vidljivost na radnom mjestu, maksimalnu otpornost na različite vrste udara, mali otisak, trajnost i jednostavnost čišćenja.

Stupovi otporni na udarce MPM koriste se u logističkim i proizvodnim područjima, u blizini industrijskih vrata, nadzemnih vrata, hladnjača, utovarnih vrata i protupožarnih vrata.

Naš tim može vam pomoći odabrati pravo sigurnosno rješenje za vaše poslovne potrebe. Pribor za pričvršćivanje uključen.

 

Naša tvrtka Lager Win d.o.o. je regionalni lider u distribuciji rabljenog regalnog programa
sa preko 500 zadovoljnih direktnih kupaca ili posrednika koji kupuju i distribuiraju naš program

Odaberite mjere

1200 mm, 2000 mm

SKU: N/A Kategorija:

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni smo prihvatiti kolačiće u skladu s našim pravilima o kolačićima.